Grizzly Grill

Jsme malá rodinná firma se dvěma foodtrucky a spoustu životní energie a elánu. Malýho posíláme do světa, tedy přesněji řečeno, Malýho vozíme po České republice na nejrůznější akce s jídlem. Jezdíme na festivaly, srazy, eventy, tam kde to žije a kde lidé mají chuť si dát něco opravdu dobrého. Velkej  krmí v Neratovicích a okolí lokální obyvatelstvo. Stojí na stálém place na Benešovce a navazuje na zdejší burgerovou kulturu. 

Snažíme se společně posunout streetfood na jiný level, dělat věci poctivě a z čerstvých kvalitních surovin. Záleží nám na životní prostředí. Část našich potravin a nápojů vychází z vlastní produkce - z našeho sadu a zahrady. Chceme pomoci rozvíjet náš lokální trh a ekonomiku, tvořit jídlo a zázemí pro naše okolí. Chceme propojit lidi navzájem prostřednictvím naší vášně k jídlu, humoru a nadhledu, respektu k poctivé práci a díky odvaze, která nikomu z nás nechybí.

Jídla výmýšlí David, který se věnuje hlavně street foodu a úplně nejradši dělá burgery. David díky svému kreativnímu myšlení a nekončícímu smyslu pro chuť a kombinace odvádí skvělou práci, která ho navíc naplňuje a baví. Jedině tak to má totiž smysl. 

Kromě stabilního Foodtruckového stání v Neratovicích a objevování zajímavých víkendových eventů nabízíme cateringové služby na akce nejrůznějšího druhu - od teambuildingů, sportovních akcí, až po dětské a narozeninové oslavy. 

Milujeme výzvy a žádná není dostatečně přehnaná. 

Lůca, Kuba a David 

Šéfkuchař David

Jmenuji se David, ale všichni mi říkají Grizzly. V roce 2018 jsem se pustil s partou kamarádů do gastronomie, kde jsem se poprvé oficiálně dostal k práci kuchaře. Vymýšlel jsem jídla, organizoval práci v kuchyni a vařil, vařil a vařil. Tahle profese mě úplně pohltila. Zde jsem poprvé nabyl pocit, že je to ta pravá. S kamarády to nakonec po tvrdé dřině nevyšlo a v roce 2022 museli podnik zavřít. Jenže osud tomu chtěl a tak s mojí sestrou a jejím manželem jsme rozjeli svůj vlastní FoodTruck. 

Vaření a jídlo je moje vášeň už od dětství. Baví mě kombinovat chutě a nebojím se ani těch méně obvyklých. Naše jídlo díky tomu dostává další rozměr. Mojí doménou jsou burgery, gril a maso. Jako každý správný kuchař experimentuji v kuchyni a snažím se svá jídla dotáhnout k dokonalosti. 

Fotogalerie